RESTAURANT HOVEDBANEGÅRDEN

Vores restaurant på Hovedbanegården er ideel til både dig, der har lyst til en sund snack, morgenmad, en smagfuld frokost eller aftensmad på farten. Restauranten ligger centralt placeret på stationen, så den er svær at overse.

Åbningstider

Mandag-søndag: 10:00-20:00

ADRESSE

Bernstorffsgade 16
1577 København

 

VELKOMMEN TIL PALÆO PÅ HOVEDBANEGÅRDEN

Er du på farten eller blot sulten efter et sundt og nærende måltid, er vores smagfulde og farverige retter, fra vores restaurant på Hovedbanegården, ideel til dig. Vores lækre retter kan nemt tages med og nydes i toget, på en hyggelig picnic i lokalområdet eller hjemme i sofaen. Restauranten ligger centralt placeret i København, blot et stenkast fra seværdigheder som Tivoli, Glyptoteket og Tycho Brahe Planetariet. På vores restaurant, kan du også nyde vores mad i hyggelige omgivelser, med udsigt til den altid pulserende Hovedbanegård. 

PALÆOs madunivers

Hos PALÆO har vi siden 2011 serveret skønne og nærende måltider til vores sultne kunder, altid med fokus på sundhed og kvalitet. Sammen med vores samarbejdspartnere gør vi en stor dyd ud af at udvælge de bedste råvarer, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet eller etik. Derfor er vores produkter af højeste kvalitet, og altid produceret med henblik på at opfylde etiske og miljømæssige retningslinjer. På vores restauranter værner vi om vores råvarer. Vi fravælger derfor også gluten og laktose i alle vores måltider, hvilket giver dig mulighed for at finde både vegetariske og veganske måltider på menukortet. Takket være vores fantastiske kunder, har vi i dag otte restauranter fordelt over landet. Du finder os blandt andet på Hovedbanegården, i Hellerup og på Frederiksberg. Det sikrer dig, at du aldrig er langt fra sunde, nærende og lækre madoplevelser. Melder tørsten sig, og er du ikke i nærheden af en PALÆO, kan du finde et stort udvalg af vores friske  juices, shots og shakes i butikskæder som 7-ELEVEN, Netto og Føtex. Er du nysgerrig på, hvilke drikkevarer vi tilbyder, kan se meget mere på vores hjemmeside under fanen PALÆO Foods.

Din krop er dit temple

Du er hvad du spiser – og derfor serverer vi udelukkende mad, der er baseret på vores PALÆO 3.0 ideology. Vi prøver ikke at diktere, hvad du skal spise for at være i balance. Vi mener nemlig, at kun du ved, hvad et liv i balance er for dig. Med vores store udvalg af nærende og sunde alternativer til en sund hverdag, forsøger vi dog at gøre det nemt for dig at træffe naturlige valg, der er sunde for både miljø, sind og krop. Vi bestræber os på konstant at udvikle og udvide vores sortiment af grønt. For at mindske vores udslip af CO2 – og dermed som led i processen for at mindske forbruget af kød, kan du derfor få serveret lækre måltider med bælgfrugter på vores restaurant på Hovedbanegården m.fl.. Det betyder dog ikke, at vi har fjernet kødet fra vores menukort. Vi mener, at det skal være op til den enkelte kunde at træffe et valg. Af samme grund, kan du også tilvælge komælk til din kaffe, gedeost i din wrap, glutenfri øl og bælgfrugter i din salat. Ved at basere vores produkter på stenalderkost undgår vi unødvendige konserveringsmidler og sprøjtemidler i vores mad, hvilket sikrer de bedste forudsætninger for vores mad og for din sundhed.     

Service i samme niveau

Vi værner om kvalitet og gode madoplevelser. Derfor synes vi også kun det er naturligt, at du skal have samme gode oplevelse, når du besøger en af vores restauranter. Alle vores medarbejdere deler vores vision og står klar i restauranterne til at guide og hjælpe dig, hvis du har brug for vejledning til vores måltider, evt. allergener eller specifikke madvarer. Dyk ned i menuen nu eller find mere inspiration på vores Facebook.

Vi glæder os til at byde dig indenfor på vores Restaurant på Hovedbanegården til gode madoplevelser.