Søg
Close this search box.

RESTAURANT ILLUM

Lækre, sunde og nærende måltider og drikkevarer, lavet på friske råvarer uden gluten og laktose, er altid standarden i PALÆO. Krydrer du det med den bedste udsigt over hele København på vores tagterrasse, så sker der noget helt unikt. Sving forbi vores restaurant i Illum Rooftop og oplev på egen hånd sund og smagfuld mad, kombineret med Københavns smukkeste udsigt – enten indendørs eller på vores tagterrasse.

INFORMATION

Åbningstider
Mandag-søndag: 10:00-20:00
Helligdage: Lukket

Adresse
Østergade 52, 4. Sal
1113 København K

Telefon
+45 33 18 26 20

VELKOMMEN TIL PALÆO PÅ ILLUM ROOFTOP

Er du træt efter en lang dag med shopping og byvandring, er vores restaurant i hjertet af København det ideelle sted at se solnedgangen og nyde et sundt og nærende måltid med udsigt over Københavns tage – enten indendørs eller på vores skønne tagterrasse.

Alt vores mad og drikkevarer er både glutenfri- og laktosefri, og indeholder hverken raffineret sukker eller stivelse. Hele menukortet er nøje sammensat, for at give dig og din krop de bedste forudsætninger for en sund og balanceret hverdag. Din sundhed og vores aftryk på planeten er nøgleord i PALÆO.

NYD ET MÅLTID PÅ VORES POPULÆRE TAGTERRASSE

PALÆO på Illum Rooftop har en af Københavns allerbedste – og mest centrale placeringer. Det er derfor heller ikke uden grund, at vores tagterrasse er et yderst populært spot at nyde en let frokost eller aftensmad på. Kom forbi PALÆO på Illum Rooftop og oplev på egen hånd vores skønne og solrige tagterrasse i hjertet af København. Vi har flere borde på vores tagterrasse, og der er derfor god mulighed for at indånde byens puls i skønne omgivelser på vores tagterrasse. 

Så er du træt efter en lang dag med shopping og byvandring, er vores restaurant i hjertet af København det ideelle sted at se solnedgangen og nyde et sundt og nærende måltid med udsigt over Københavns tage – enten indendørs eller på vores skønne tagterrasse med et glas økologisk vin i glasset. Alt vores mad og juice er både glutenfri- og laktosefri, og indeholder hverken hurtigt forarbejdede kulhydrater, raffineret sukker eller stivelse. Vi tilsætter derfor eksempelvis ikke sukker for sødmens skyd. Det skaber nemlig turbulens i kroppen og et ustabilt blodsukker. I stedet finder du eksempelvis naturlige råvarer, som honning og dadler i vores kager.

Vores ideologi og kost er baseret på gode, friske råvarer med fokus på de primære byggeklodser i madpyramiden. Derfor finder du kød, æg, nødder og masser af frugt og grøntsager på vores menukort. Selvom vi undgår hurtigt forarbejdede kulhydrater, sukker og stivelse, betyder det ikke, at vores mad er kedelig og smagløs, tværtimod. Vi tror på, at friske og naturlige råvarer er kilden til smagfulde måltider og en krop i balance. 

Hele menukortet er derfor nøje sammensat, for at give dig og din krop de bedste forudsætninger for en sund og balanceret hverdag. Prøv vores glutenfri pastaglutenfri øl og glutenfri brød blandt vores produkter. Din sundhed og vores aftryk på planeten er nøgleord i PALÆO.

VI SERVERER SUND FASTFOOD

Hos PALÆO tror vi på, at man sagtens kan servere sundt og nærende fastfood, der samtidig er perfekt at spise på farten. Med vores retter, der er baseret på sunde råvarer, gør vi det nemt for dig at leve sundt. Vores fokus i PALÆO er således at skabe en sund fastfoodkæde, der aldrig går ned på kvalitet af råvarer. Når du besøger os på Illum Rooftop er du derfor sikret et næringsfyldt måltid, der skiller sig ud fra andre fastfood kæder. Vi serverer både salater, burgers, wraps, smoothies og juice, så du kan godt glæde dig. 

Andet: Få her de seneste nyheder omkring København.

NYD ET MÅLTID ELLER ET GLAS ØKOLOGISK VIN PÅ VORES POPULÆRE TAGTERRASSE

PALÆO på Illum Rooftop har en af Københavns allerbedste – og mest centrale placeringer. Det er derfor heller ikke uden grund, at vores tagterrasse er et yderst populært spot at nyde en let frokost, smagfuld aftensmad, eller måske et økologisk glas vin på. Kom forbi PALÆO på Illum Rooftop og oplev på egen hånd vores skønne og solrige tagterrasse i hjertet af København. Vi har flere borde på vores tagterrasse, og der er derfor god mulighed for at indånde byens puls i skønne omgivelser. Udover at spise på toppen af København, kan du også nyde et økologisk glas vin på vores terrasse. Vi glæder os til at byde dig velkommen til mange hyggelige stunder i PALÆO på Illum Rooftop. Dyk ned i menuen, hvor du finder alt fra glutenfri tapiokamel til glutenfri kokosmel, nu eller find mere inspiration på vores Facebook.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til mange hyggelige stunder i PALÆO på Illum Rooftop. 

Hele menukortet er derfor nøje sammensat, for at give dig og din krop de bedste forudsætninger for en sund og balanceret hverdag. Prøv vores glutenfri pastaglutenfri øl og glutenfri brød blandt vores produkter. Din sundhed og vores aftryk på planeten er nøgleord i PALÆO.