Restaurant ØSTERBRO

Vores restaurant på Trianglen 3 på Østerbro har du mulighed for at nyde alle dine palæofavoritter i hyggelige og moderne omgivelser. Her har vi indrettet et børnerum med legetøj, bøger og tegneudstyr, så de små er underholdt, mens far og mor kan få en velfortjent pause. PALÆO Trianglen ligger klos op af Fælledparken og er et oplagt besøg inden en picnic i parken.

Åbningstider

Mandag-søndag: 10:00-20:00

ADRESSE

Trianglen 3, St.

2100 Østerbro

VELKOMMEN TIL PALÆO TRIANGLEN PÅ ØSTERBRO

Vores restaurant på Østerbro er placeret i hjertet af Østerbro – nærmere bestemt på Trianglen 3. Både metro og bus går direkte til døren, så du nemt kan besøge os på Trianglen og nyde en kop friskbrygget kaffe eller et sundt måltid på vores restaurant. Vores mad er baseret på gode, friske råvarer med fokus på de primære byggeklodser i madpyramiden: kød, æg, grøntsager, frugt og nødder. Vores måltider er altid laktosefrie- og glutenfrie, hvilket betyder, at alle kan være med – om du er intolerant eller ej. På menukortet har vi også flere vegetariske og veganske retter, hvor velsmag og kvalitet altid er i højsædet. Lider du af fødevareallergier, står vores søde personale altid klar til at hjælpe og vejlede dig i den rigtige retning, så din bestilling serveres netop som du ønsker.

Vores sunde og nærende måltider er perfekte til frokost, såvel som aftensmad. Nyd dit favoritmåltid i vores hyggelige restaurant på Trianglen, eller tag din bestilling med som take-away. Måske til picnic i Fælledparken? Med alt fra saftige burgers til farverige breakfastbowls, har vi noget til enhver smag – hele dagen. Du kan med god samvittighed supplere din bestilling med en af vores lækre juice, eller måske en smoothie? Vi har et væld af forskellige smagsvarianter, hvad end du er til frisk frugt, sundt grønt eller måske et lille ingefærshot? Vores juice og smoothie er selvfølgelig altid lavet på sunde og friske råvarer, så vi kan give dig den bedste smagsoplevelse.

Når du besøger vores restaurant på Trianglen på Østerbro, lover vi dig en hyggelig og velsmagende stund, hvor god kundeservice og skøn mad altid prioriteres højt. Har du spørgsmål, står vores søde personale altid klar til at hjælpe dig med et smil – og tilpasse retterne, så de passer netop dine behov og smag.

Hos PALÆO er der plads til hele familien

Vores mad er til alle – og derfor ønsker vi også at rumme alle. Hos Palæo Trianglen på Østerbro har vi derfor indrettet et hyggeligt børnerum fyldt med underholdning og sjov for de mindste. Imens børnene hygger med legetøj, bøger og tegneudstyr i vores fine legerum kan du nyde en velfortjent pause og et af vores smagfulde måltider i hyggelige omgivelser på Trianglen. Inviter din familie eller børn på et lækkert måltid og nyd et par dejlige timer, hvor både store og små med sikkerhed er underholdt. Vi er også meget glade for de allermindste, og derfor er du også meget velkommen til at tage din mødregruppe under armen, til en hyggelig stund for både store og små. Dyk ned i menuen nu eller find mere inspiration på vores Facebook.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til PALÆO Trianglen på Østerbro.