RESTAURANT PILESTRÆDE

Har du brug for en pause fra Københavns travlhed, så sving forbi PALÆO på Pilestræde og tag en velfortjent pause i vores hyggelige omgivelser. Vores restaurant på Pilestræde ligger centralt, og du kan nyde et sundt måltid og en nærende juice.

gultenfri øl

Åbningstider

Mandag-lørdag: 10:00-20:00
Søndag: 10:00-17:00
Helligdage: 10:00-17:00

ADRESSE

Pilestræde 32
1112 København K

VELKOMMEN TIL PALÆO PÅ PILESTRÆDE

I PALÆO klarer vi både din morgenmad, frokost og aftensmad. Prøv eksempelvis vores lækre breakfastbowls med enten mango, dragefrugt, kokos eller acai. Til frokost kan du få vores økologiske wraps af æg og grøntsager med enten kylling, laks, eller en vegetarisk udgave. Aftensmaden kunne passende bestå af vores saftige burger med confiteret and eller en salat med kylling. Uanset hvad, så er alle vores produkter altid glutenfrie- og laktosefrie. Vores koncept er nemlig bygget om stenalderkostens principper, hvilket altid indebærer friske råvarer og masser af grøntsager. Vi tror på, at mad både skal være sundt for dig og planeten.  

Hvis du er på farten og skal hurtigt videre, så tilbyder vi også en lang række nærende drikkevarer. Prøv eksempelvis en af vores sunde, tørstslukkende juices, eller måske en hurtig smoothie med avocado, som mellemmåltid? Vi tilbyder også en række shakes med, efter vores mening, verdens bedste proteinpulver fra Progenex i absolut højeste kvalitet. Prøv eksempelvis den med vanilje, jordbær eller spinat.

VORES IDEOLOGI

Vores koncept er baseret på Paleo principperne, kombineret med et moderne twist. Hos PALÆO er vi derfor ikke firkantede – og det er vores koncept heller ikke. Vi følger det globale fokus på en grønnere verden, og bestræber os derfor på, hele tiden at udvide vores sortiment af grønne alternativer på vores menukort. Det betyder også, at vi har tilføjet ingredienser som bælgfrugter til vores menukort. En ingrediens, vi anser som vigtig i processen hen imod, at mindske vores forbrug af kød.

Med et større grønnere fokus, er vores koncept fortsat baseret på stenalderkostens principper om fravalg af hurtige forarbejdede kulhydrater, raffineret sukker, lactose og gluten. Hos PALÆO vil vi dog ikke opfattes som hellige. Vi tror på et liv i balance, og det betyder at du altid kan tilvælge eller fravælge ingredienser, så de passer til netop dine præferencer. Læs fx mere om kokosmel, glutenfri pizzadej, glutenfri øl eller glutenfri granola her.

Så leder du efter en sund restaurant i København centrum, så er PALÆO Pilestræde det rette valg for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen til sunde måltider og hyggelige stunder. Dyk ned i menuen nu eller find mere inspiration på vores Facebook.

Designet af PK Medier