TAKE AWAY ØSTERBRO

Med PALÆO’s take away fra Østerbro kan du få et lækkert og mættende måltid, eller en forfriskende juice. Når du befinder dig i området, kan du med fordel tage din take away med dig, og udforske de hygge gader og parker nær vores restaurant på Østerbro.

Take Away

Åbningstider

Mandag-fredag: 07:00-21:00
Lørdag-søndag: 10:00-20:00

ADRESSE

Trianglen 3, St
Østerbro, 2100

BESTIL TAKE AWAY PÅ ØSTERBRO

Vælger du take away på Østerbro, har du de samme valgmuligheder, som når du besøger os og bestiller i butikken. Det betyder for dig, at du altid kan nyde dine yndlingsmåltider og drikkevarer, lige hvor du vil.

Midt på Østerbro

Det bliver ikke meget nemmere at bestille din take away fra PALÆO. Med restaurantens yderst centrale placering på Østerbro finder du bl.a. Trianglen metrostation lige om hjørnet, der gør det nemt at komme til og fra butikken, når du henter din mad. Skal du være et andet sted, måske videre i byen, til picnic i Fælledparken, eller til en hyggelig aften med vennerne, så kan du nemt tage maden med på farten.

Nyd omgivelserne

Ikke langt fra baren finder du masser hyggelige og grønne omgivelser, hvor du nemt kan tage din mad med og nyde den der. Slå dig eksempelvis ned på en bænk i Fælledparken, når vejret egner sig til det og nyd din take away i hjertet af Østerbro. Uanset om du er til en åben eller lukket wrap, en Hønesalat eller måske bare en juice, er du velkommen til at komme forbi og hente din take away på Østerbro.

Take away med god samvittighed

Præcis som du kender vores menu fra de andre butikker lever vi efter de 5 dogmer. Det betyder, at når du bestiller take away fra Østerbro vil du opleve at maden er lavet af rene og naturlige fødevarer, der ikke unødigt forarbejdes. Essensen af PALÆO er mættende måltider lavet af grove grøntsager, proteiner, vitaminer og sunde fedtstoffer. Det betyder også, at vi fravælger sukker og forarbejde kulhydrater som korn og mælkeprodukter. Vores retter består af kød, æg, grøntsager, frugt og ikke mindst nødder, der tilsammen skaber et mættende og nærende måltid.

Til den lille tørst

Hvis du ikke er så sulten, finder du også et stort udvalg af kolde og varme drikke på vores menukort. Du kan altid prøve nogle af vores breakfast bowls, der trods navnet serveres hele dagen. Drøm dig til varme sommeraftener og kokosfyldte hvide sandstrande, når du smager vores coconut breakfast bowl med kokos, cashewkerner, banan, avocado & æble. Vi tilbyder også 6 friskpressede juices, der nemt kan nydes som take away, når du besøger os på Østerbro. Dyk ned i menuen nu eller find mere inspiration på vores Facebook.

Vi ses på Østerbro

Kom forbi på Østerbro, hvor vores søde og engagerede medarbejdere vil stå klar til at betjene dig og besvare dine spørgsmål. Vi garanterer altid frisk og velsmagende mad og drikke, der kan nydes, hvor og når du vil. Du finder os på Trianglen 3 i stuen på Østerbro. Hvis du på forhånd ringer og bestiller din mad, er den klar så snart du træder ind ad døren. Du kan også bestille til et bestemt tidspunkt, eksempelvis til når du er færdig med at træne og trænger til et proteinrigt og mættende måltid. Vi glæder os til at se dig!