TAKE AWAY

I PALÆO tilbyder vi take-away fra alle vores restauranter. Skal din næste morgenmad, frokost eller aftensmad være fuld af smag – og nydes i selvvalgte omgivelser, kan du bestille din mad to go fra PALÆO. Vores restauranter er placeret tæt på dejlig natur og spændende byliv. Der er derfor rig mulighed for at tage din bestilling med ud og nyde den i skønne omgivelser, hvad end du er til natur eller by. Måske en hyggelig picnic i grønne omgivelser i Fælledparken, Ørstedsparken eller Kongens Have lyder tiltalende? Du kan også tage din mad med og nyde den med udsigt til en af Københavns hyggelige og historiske kanaler, imens du indånder byens summen. Om du nyder dit favorit PALÆO-måltid på en af vores restauranter eller tager det med som take-away, sørger vi altid for at smagsoplevelsen er den samme. På den måde sikrer vi, at det eneste du skal overveje, når du henter take-away fra en af vores restauranter er, hvor du vil indtage dit næste PALÆO-måltid.

Take Away

Bestil take-away hos PALÆO og få en hjælpende hånd

Vi står klar med en hjælpende hånd til din næste morgenmad, frokost, aftensmad eller mellemmåltid. Er du på farten og sulten efter en lang og travl dag, kan du til hver en tid også bestille din mad via vores hjemmeside. På den måde slipper du for at vente på tilberedningen – og du kan dermed afhente din bestilling, når det passer dig og tage den direkte med videre. Er du i tvivl om, hvor du skal hente dit næste PALÆO måltid? På vores hjemmeside finder du en oversigt over, hvor din nærmeste PALÆO er placeret.

I PALÆO tilbyder vi et væld af forskellige drikkevarer. Skal tørsten slukkes, kan du selvfølgelig også nyde vores velbryggede kaffe, friske juices eller proteinrige shakes som take-away. Eksempelvis er vores kaffe 100% økologisk og fairtrade og kan fås både med komælk og havredrik.

Altid en smagfuld madoplevelse

Hos PALÆO går vi op i kvalitet – og vi går aldrig på kompromis. Vores koncept er baseret på stenalderkostens principper, der indebærer at vi serverer masser af grøntsager, frisk kød og fisk. Smag og sundhed er helt afgørende for os, og derfor er vores mad altid tilberedt på friske råvarer, der sikrer at vi kan servere nærende og smagfuld mad til alle vores gæster – både som eat-in og som take-away. Når du bestiller fra PALÆO sørger vi altid for at pakke din mad, så maden bibeholder sin friskhed, smag og næring. Således sikrer vi, at kvaliteten altid er i højsædet, når du bestiller take-away fra en af vores restauranter.

 

Vi glæder os til at se dig til dit næste take-away måltid.