WRAPS

Har du prøvet vores forskellige wraps? Vi har et stort udvalg af lækre wraps, som du kan få både med og uden kød. Vi ønsker ikke at trække specifikke ideologier ned over hovedet på vores gæster, så derfor har vi noget for enhver smag. Du finder både wraps der er vegetariske, med kylling eller laks.

Selve wrappen består udelukkende af æg og grøntsager og de går perfekt sammen med vores forfriskende juices, kaffe eller ingefær shots.

PRØV VORES ÅBNE OG LUKKEDE WRAPS

Er du ikke allerede bekendt med vores wraps? Hos PALÆO tilbyde vi både åbne og lukkede wraps. De lukkede wraps er perfekte at gribe med på farten, og spise imens du er på vej fra A til B. Er du sulten efter et større måltid, anbefaler vi i stedet vores åbne wrap. Vores åbne wrap består af 50% mere fyld end vores lukkede, og er toppet med et væld af forskellige ingredienser. Prøv eksempelvis vores åbne Hønewrap, der består af saftig kyllingbryst, spidskål, saltede mandler, hjemmelavet persillepesto og hjemmelavet avocadocreme. Kombinationen af sprød spidskål, knasede saltede mandler og frisk avocadocreme skaber et smagfuldt måltid, hvor det kan smages, at der er tænkt over enhver detalje i både smag og konsistens.