GLUTENFRI Brød

Søger du efter noget lækker glutenfri brød? Hos Palæo er vi helt vilde med stenalderkost, og vil faktisk mene, at vi er eksperter på området. Det er derfor grunden til, at vi nu er begyndt at sælge produkter på vores nye webshop, som skal hjælpe vores kunder, eller folk der forsøger at spise glutenfri, med at gøre livet lidt lettere.

Hos os kan du købe glutenfri mel og på den måde lave det bedste brød. Det kan være, at I har en helt speciel brødopskrift i din familie, som du vil forsøge at lave på glutenfri maner. Du er kommet til det helt rigtige sted, hvor du kan læse vores guide til tips og tricks, så du kan skabe dit helt eget lækre bagværk hjemmefra.

Når det gælder bagning af glutenfri brød, kan det godt være en udfordring at få brødet til at få den helt rigtige konsistens, her med tanke på at skabe luftighed samt bage et sprødt brød med skorpe. Netop det brød som bliver serveret friskt på bordet, og hvor duften rammer sulten med det samme.

TIPS OG TRICKS TIL GLUTENFRI BRØD

Så hvis du har kastet dig ud i et mål om at bage et glutenfri brød, er du endt det helt rigtige sted. Når du bager uden gluten, kan du møde udfordringer, da gluten tilfører elasticitetit til dejen. Det er derfor vigtigt at tilføje ingredienser, som hjælper dejen til at blive mere smidig. Læs mere om glutenfri mad her.

Vi har nogle tips og tricks til, hvordan du gør dit glutenfri brød det mest velsmagende brød i byen. Først og fremmest er der to basis ingredienser, som du må fremskaffe – tørgær og loppefrøskaller. Disse to basis ingredienser kan gøre din bagning helt gnidningsfrit, og de er nøglen til det mest velsmagende brød.

Tørgær er det bedste hævemiddel, når du bager glutenfri brød. Hvis du ikke har det tilgængeligt, kan du erstatte det med bagepulver. Vi ved dog, at det bedste brød kan laves med tørgær, så det bliver luftigt og lækkert. På denne måde er du sikret, at dit færdige produkt bliver luftigt og helt perfekt.

Med loppefrøskaller er du sikret, at dit brød bliver helt og aldeles lækkert. Denne ingrediens er med til at skabe luft og tråde indeni, som gør det ekstra spiseligt. Yderligere kan du bruge vores glutenfri mel, som er helt perfekt til adskillige mel opskrifter og er en god erstatning til det traditionelle hvedemel.

GLUTENFRI BRØD HOS PALÆO

Vi elsker brød, og vi elsker alle former for glutenfri produkter, derfor kan du også altid besøge vores restauranter i København for at få inspiration til, hvad du kan lave af lækre retter hjemme i eget køkken. Du kan også tjekke vores menu, hvis du skal se nogle af de retter, vi er helt vilde med.

Tjek vores webshop ud, vi har forskellige produkter, som vil gøre glutenfri madlavning hos dig meget lettere.