Søg
Close this search box.

RESTAURANT københavn k

Vores restaurant i København K er placeret centralt i Torvehallerne tæt på Nørreport station. Restauranten er derfor det oplagte pitstop til når du trænger til en pause fra shoppingen, eller er på udkig efter specialvarer i nærområdet.

INFORMATION

Åbningstider

Mandag-fredag: 10:00-20:00
Lørdag-søndag: 10:00-19:00
Helligdage: 10:00-19:00

Adresse
Rømersgade 18
1362 København K

Telefon
+45 73 70 97 04 

VELKOMMEN TIL PALÆO københavn k

Har du været på shopping i København og trænger du til en smagfuld madoplevelse, imens du tager en velfortjent pause. Så kom forbi vores restaurant i Torvehallerne, og nyd en af vores sunde og bæredygtige retter. Du kan eksempelvis prøve en af vores populære wraps af æg og grøntsager med enten kylling, laks eller grøntsager. Er du mere til salat, byder vores menukort også på et væld af farverige salatfavoritter, hvor vi lover dig for, at der også er noget til din smag.

Melder tørsten sig, kan du supplere dit måltid med en af vores lækre juices, der er lavet på frisk frugt og grønt. Prøv også en af vores lækre shakes, der er lavet på kvalitetsfuld proteinpulver fra Progenex eller vores glutenfri granola.   

Vores restaurant midt i København K har udsigt til Israels Plads og ligger blot få minutters gang fra H.C. Ørstedsparken. Tag din take-away fra PALÆO med til Israels Plads, hvor der er gode muligheder for at finde et spot i solen, imens du følger byens leben. Du har også rig mulighed for at tage din mad og drikkevarer med som picnic og nyde den i de hyggelige og rolige områder i H.C. Ørstedsparken – prøv eksempelvis vores glutenfri øl og pizzaer lavet på glutenfri pizzadej

Er vejret ikke til det, så kan du naturligvis også nyde maden på vores restaurant i København K’s Torvehallerne.

NYD SUND MORGENMAD HOS PALÆO KØBENHAVN K

Udover vores populære wraps og salater, har vi hos PALÆO også et stort udvalg af sunde og farverige breakfast bowls. Vores økologiske breakfast bowls fås i fire varianter. Prøv eksempelvis vores bowl med acai. En superfood der er rig på både vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer, og som smager skønt af en blanding af bær og chokolade. I vores acai breakfast bowl finder du også banan, jordbær, blåbær, solbær, brombær, baobab, hampeprotein, avocado og æble. Alt vores mad er glutenfri mad, så hvis du ikke kan tåle gluten, så er vi stedet lige for dig. Med andre ord betyder det, at du er sikret en sund start på dagen med vores breakfast bowls. Dyk ned i menuen nu eller find mere inspiration på vores Facebook.

Nyd en breakfast bowl i vores restaurant i Torvehallerne og oplev København, når byen stille og roligt vågner. Du kan supplere din bowl med vores velbryggede kaffe, der kan laves i et væld af forskellige variationer af vores dygtige baristaer.