Søg
Close this search box.

SALATER

glutenfri-pasta

Har du prøvet vores lækre salater? Salater behøver ikke at være kedelige! Vi har sammensat en række forskellige som alle er spændende på hver sin måde. Der er både med og uden kød, så alle har mulighed for at være med.

I PALÆO har vi et udvalg bestående af tre forskellige sunde og velsmagende salater. Ligesom resten af vores mad, laves salaterne ud fra vores dogmer: Ingen stivelse, ingen gluten, ingen laktose, og intet raffineret sukker. Det betyder, at du roligt kan bestille fra vores menukort, selvom du eksempelvis er glutenintolerant. Prøv f.eks vores veganske salat med søde kartofler og grønkål eller vores laksesalat med røget laks, spidskål, ærtecreme, edamame bønner, ristet sesam og toppet med sesamdressing.

Vores salater kan nydes på alle vores restauranter eller som take away. Vores salat-menu opdateres løbende i takt med årstiderne. Derudover er det altid muligt at tilføje ekstra toppings og dips efter behov. 

Se alle vores salater og tilbehør her på siden, og lad dig blive fristet til dit næste måltid

HVORDAN ER VORES SALATER I PALÆO?

Hos PALÆO tror vi på, at kroppen har bedst af rene og naturlige fødevarer. I stedet tilvælger vi råvarer, som kød, æg, grøntsager, frugt og nødder.

Vi er dog hverken hellige eller firkantede, og derfor kan du også altid bestille komælk til din kaffe, eller nyde et glas vin til en af vores lækre salater. Vi tror nemlig på, at de rene fødevarer er vejen til en sund og stærk krop, men også at et afslappet forhold til mad og livsstil er lige så essentielt. Det handler for os om at skabe balance.

Vi ved, at de fleste dropper de sunde alternativer, når hverdagen bliver for presset. Derfor ønsker vi, med vores koncept, at gøre op med forestillingen om, at take away skal være usundt, eller at sund mad omvendt er kedeligt. Tror du ikke på os? Så prøv en af vores salater. Vi lover, at du ikke vil fortryde det.

HØNE-, LAKSE-, ELLER SØDKARTOFFEL & GRØNKÅLSSALAT?

Uanset hvilken af vores restauranter, som du besøger, vil du altid kunne vælge mellem ovenstående salater. Salaterne er sammensat af vores dygtige kokke med fokus på velsmag og friskhed.

Prøv vores Hønesalat med sous videt kyllingebryst, sprød spidskål, lækre saltede mandler, coleslaw og vores egen hjemmelavet persillepesto. Eller måske vores Laksesalat? Den undeholder røget laks, edamamebønner, hjemmelavet ærtecreme og spidskål, toppet med sesam dressing og ristede sesam.

Vi ved at flere og flere efterspørger grønne alternativer. Denne efterspørgsel vil vi naturligvis gerne imødekomme, hvorfor du også finder en vegansk salat på menukortet. Vi har fyldt vores Sødkartoffel og Grønkålssalat med, alt det bedste vi ved. Fra grønkål, stegte svampe, spidskål og græskarkerner til stegt sød kartoffel, syrlige chili-græskartern. Det hele toppes med hjemmelavet persillepesto og ærtecreme.

Synes du stadig, at vores salater mangler det sidste? Så kan du altid toppe din favoritsalat med din yndlings topping.

HVOR KAN DU PRØVE VORES SALATER?

Alle vores restauranter har det samme menukort, det betyder, at uanset om du kommer forbi vores restaurant i Illum, på Frederiksberg eller et helt tredje sted, så kan du altid bestille dine favoritretter. Vores dygtige personale står klar til at tage imod din bestilling, og hjælper også gerne, hvis du har ønsker til eksempelvis en af vores salater.

Vi glæder os til at se dig.