Søg
Close this search box.

SMOOTHIE

FOKUS PÅ BALANCE. Når du køber en smoothie fra PALÆO kan du nyde den med ro i maven. Et af vores mærkesager er nemlig, at vores menukort bedst muligt skal afspejle en sund og balanceret kost med mulighed for at tilpasse denne, som man har lyst til. Dette gør sig gældende i alt fra vores wraps til burgere, men også når du vælger en smoothie fra menuen.

ØKOLOGISK SMOOTHIE

Hos PALÆO tror vi på, at rene råvarer med mindst mulig forarbejdelse er vejen frem. Derfor vælger vi også at bruge en stor del økologiske frugter og grøntsager, der er naturlige i sin form og derved giver en fantastisk smag, som kommer til udtryk, når du nyder en smoothie. Har du spørgsmål til, hvad din smoothie indeholder, eller om råvarerne er økologiske, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os enten på Facebook, eller ved at rette henvendelse til personalet i butikken.

ALLERGI-VENLIG SMOOTHIE

Alle vores smoothies laves uden mælkeprodukter med laktose, dette gør sig i øvrigt gældende for hele menukortet, medmindre du selv ønsker andet. Du kan altså være helt rolig, hvis du er laktoseintolerant, når du drikker en smoothie. Vores brug af ingredienser fokuserer på at minimere brug af forarbejdede kulhydrater, såsom korn og mælkeprodukter og vi tilvælger i stedet gode, friske råvarer med fokus på de primære byggeklodser i madpyramiden. De byggeklodser vi vægter i vores smoothies, består primært af grøntsager og frugter.

DE FORSKELLIGE NYDELSER

Hos PALÆO vil du opleve, at vi serverer smoothies baseret på en række forskellige frugter og grøntsager, og de fremstår i et væld af farver. Prøv for eksempel vores grønne energibooster ’Spinat smoothie’, der er fyldt med økologisk spinat, økologisk citron samt æble og avocado. Er du mere til søde jordbær, der giver dig følelsen af sommer, så prøv vores jordbær smoothie propfyldt med økologiske jordbær og økologisk ananas samt æble & avocado. Husk, at du altid kan tilføje ingefær til din smoothie for blot 4 kr. Prøv også vores varianter med rødbede, grønkål, citron eller gulerod.

 

NØGLEN TIL DEN GODE SMAG

Fælles for alle smoothies er, at de er fuldkommen friskpressede og kan tilføjes ingefær. Derudover indeholder de alle lækre modne avocadoer, der bidrager til en lækker og cremet konsistens, der sørger for at smagen altid er i top. Nyd din kølige drik med noget mad, som et pit-stop på shoppeturen, eller tag den med under armen som take away. Uanset hvor og hvornår, du vil nyde din mad og drikke fra PALÆO, så garanterer vi, at du finder den samme høje kvalitet og smag på tværs af alle vores forretninger. Har du nogen spørgsmål, så skal du naturligvis altid være velkommen til at kontakte os, eller spørge vores dygtige personale. Læs om vores sukkerfri sodavand her.