Søg
Close this search box.

PROTEIN SHAKES

Vi har protein shakes i flere forskellige varianter, såsom tropisk vanilje, choco kaffe og spinat. Vi har noget til enhver smag, lyst og årstid.

Fordele ved protein shakes

Det er også muligt at tilføje ekstra protein, eller avocado i din shake – du kan dermed personliggøre din shake, så den er skræddersyet til netop dit behov. Alle vores shakes er lavet på de bedste råvarer, som er produceret på en bæredygtig fremgangsmåde.

Vores shakes passer perfekt sammen med dit PALÆO måltid. Bestil din shake som take away, eller nyd den i de hyggelige omgivelser i din PALÆO restaurant.

Udover skønne smagsgivere i form af naturlige ingredienser, er alle vores shakes lavet på havredrik, der giver en sød og rund smag. Det høje proteinindhold og lave fedt- og kulhydratindhold i vores proteinpulver er ideelle for alle, der ønsker at supplere deres livsstil med lidt ekstra. Protein er en fantastisk kilde, der giver en følelse af mæthed – og dermed gør, at du føler dig mæt i længere tid.

Start din dag med en lækker og frisk proteinshake. Vi har forskellige varianter, så hvad end du er til frugt, grøntsager, vanilje eller choco kaffe i din shake, så har vi også en kombination, som du kan lide. Ligesom resten af vores måltider på vores menukort, baserer vi vores shakes på gode og friske råvarer. Om du vil starte dagen med en shake eller måske nyde den til frokost eller aften, så er du sikret en smagfuld og mættende oplevelse, hvilket gør shaken perfekt som mellemmåltid eller som supplering til dit yndlings PALÆO-måltid.