Søg
Close this search box.

TAKE AWAY FREDERIKSBERG

Er du på udkig efter et sundt og nærende måltid til at tage med på farten? Fra vores restaurant i Frederiksberg Centret kan du bestille et bredt udvalg af salater, wraps og juices som take away.

INFORMATION

Åbningstider
Mandag-fredag: 10:00-19:30
Lørdag: 10:00-17:30
Søndag: 10:00-17:30
Helligdage: lukket

Adresse
Centret, 3 etage, Falkoner Alle 21,
2000 Frederiksberg

Telefon
+45 73 70 97 05

BESTIL TAKE AWAY PÅ FREDERIKSBERG

Alt vores mad laves ud fra følgende fem dogmer: Intet tilsat sukker, ingen konserveringsmidler, ingen stivelse, ingen gluten og ingen laktose. Det betyder, at du trygt kan bestille take away, selv hvis du har allergi eller er intolerant.

INGEN KONSERVERINGSMIDLER

Koldpresset juice og shots, håndlavede wraps, salater og retter fra det klassiske køkken. Alle vores produkter bliver lavet uden unaturlige konserveringsmidler eller smagsforstærkere – naturlig smag, naturligt godt!

TAKE AWAY MED REN SAMVITTIGHED

Hos PALÆO arbejder vi ud fra devisen om, at fødevarer bør være rene og ikke unødigt forarbejdet. Alle vores retter, uanset om du spiser i restauranten eller bestiller take away, indeholder udelukkende grøntsager, kød, bær, frugt, nødder og kerner, samt vegetabilske olier. Det betyder med andre ord, at de er fuldstændig frie for tomme kulhydrater, gluten, stivelse, laktose samt tilsat sukker og konserveringsmidler. Vi tror på, at ved at fravælge forarbejdede kulhydrater, såsom mælkeprodukter, og i stedet fokusere på de naturlige fødevarer, kan vi give os selv de bedste forudsætninger for en sund og frisk krop gennem hele livet.

Det skal være nemt at leve sundt, og derfor kan du også bestille alle retterne fra vores menukort i restauranten med som take away, når du besøger os på Frederiksberg. På den måde håber vi, at vi kan hjælpe dig med at tage de sundeste beslutninger, når det gælder din kost.

ET SUNDT PIT-STOP PÅ FREDERIKSBERG

Vores restaurant på Frederiksberg ligger placeret i Frederiksberg Centret. Med sin centrale placering er stedet det oplagte stop under shoppingturen, eller inden turen går videre til den smukke Frederiksberg Have. Uanset hvad dine planer måtte byde på, så garanterer vi, at vores retter vil give dig masser af energi til at klare dagens gøremål. Så kig forbi Frederiksberg og bestil dit favoritmåltid med som take away.

 

BRUG FOR EN FORFRISKNING?

Er det blot tørsten, der melder sig, så har vi også et udvalg af både kolde og varme drikke på vores menukort i Frederiksberg. Har du brug for at give din krop et energi-boost, så anbefaler vi en af vores seks forskellige juices, som alle er rige på vitaminer. Prøv eksempelvis vores citron juice, som er rig på antioxidanter, og hjælper med at rense din krop for giftstoffer. Eller vores grønkålsjuice, som er propfyldt med mineraler og vitaminer. Hvis weekenden banker på døren, så kan du også krydre din shoppetur med et økologisk glas vin. Alle drikkevarer kan bestilles som take away.

VI SES PÅ FREDERIKSBERG

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Frederiksberg, hvor vores søde og dygtige personale står klar til at betjene dig og besvare de spørgsmål, som du eventuelt måtte sidde inde med. Kig forbi allerede i dag, og bestil din mad med som take away eller nyd den i restauranten. Har du travlt, kan du med fordel bestille din mad forud for dit besøg. Så sørger vi for, at maden er klar, når du kommer. Du finder os i Frederiksberg centret på 3. etage.

Vi ses til sund take away på Frederiksberg.