Søg
Close this search box.

RESTAURANT FREDERIKSBERG CENTRET

Vores restaurant i Frederiksberg Centret er placeret i hyggelige omgivelser og det er nemt både at nyde vores forskellige retter og drikkevarer enten indenfor eller udenfor. Både metroen, CBS og Frederiksberg Have er placeret få minutter fra restauranten, så du kan med fordel bestille vores mad, som take-away og nyde den på studiet eller i haven.

INFORMATION

Åbningstider
Mandag-fredag: 10:00-19:30
Lørdag: 10:00-17:30
Søndag: 10:00-17:30
Helligdage: lukket

Adresse
Centret, 3 etage, Falkoner Alle 21,
2000 Frederiksberg

Telefon
+45 73 70 97 05

VELKOMMEN TIL PALÆO FREDERIKSBERG CENTRET

Vores glutenfri mad er inspireret stenalderkostens gyldne regler, som du kan nyde i vores indbydende restaurant. Det betyder, at vores retter altid er 100 % glutenfrie- og laktosefrie, sprængfyldte med fibre og vitaminer, og fyldt med smag. Vi tilbyder desuden både veganske og vegetariske muligheder, så vi sikrer at alle kan være med og nyde et hyggeligt og sundt måltid – uden allergener eller kostretninger skal være en hindring. Vores sortiment byder på alt fra wraps til burgerglutenfri brød og salater, så du altid vil kunne finde noget til lige præcis dine ønsker.  

Hvis du er på besøg i Frederiksberg Centret, så er PALÆO en oplagt destination, hvis du skal have en sund og nærende juice, eller varm kop kaffe med på din shopping. Om du er ude efter lidt at drikke eller spise, så står vi altid klar til at byde dig velkommen. Nyd vores glutenfri mad i en af vores restauranter.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Frederiksberg Centret, enten til et lækkert måltid hos os eller når du henter take-away.  

NOGET TIL ENHVER SMAG

Hos PALÆO har vi et stort udvalg af forskellige sunde og nærende måltider. Hvad enten du skal have stillet sulten til morgen, frokost eller aften, har PALÆO med garanti også noget, der kan mætte dig. Til morgen kan du eksempelvis prøve vores populære og farverige breakfast bowls eller vores glutenfri granola. Vores breakfast bowls fås i flere forskellige smagsvariationer og er fyldt med sunde og nærende ingredienser.

Prøv eksempelvis vores mango bowl med blandt andet mango og passionsfrugt. Sagt med andre ord, er vores breakfast bowls perfekte, hvis du vil kickstarte din dag med et smagfuldt og sundt måltid.

Skal du prøve noget nyt til frokost eller aften? Så anbefaler vi, at du smager vores wraps, salater, eller måske en burger? Alle vores retter er både laktose- og glutenfrie. Dog uden, at vi er gået på kompromis med hverken smag eller indhold. Vores retter findes i forskellige variationer og med forskelligt indhold, hvilket betyder, at du også vil kunne finde noget, der matcher netop dine favoritingredienser.

Vi glæder os til at se dig, næste gang, du kommer forbi os i Frederiksberg Centret. Dyk ned i menuen nu eller få mere inspiration på Facebook.