Søg
Close this search box.

JUICE

I PALÆO er vi ekstra stolte af vores forskellige juice, som alle er lavet på friske råvarer. Du kan både købe vores frisklavede juice i restauranterne, eller i udvalgte forhandlere. Der er derfor aldrig langt til en forfriskende juice. Hos PALÆO har vi juices i flere forskellige varianter, såsom vores Rødbede juice, der indeholder en kombination af rødbede, gulerod og citron.


Bestil Takeaway


Se vores menu

Det er altid muligt at få et ekstra shot ingefær i, når du bestiller i restauranten, hvis din juice skal have et ekstra pift. Vores forskellige varianter er perfekte sammen med dit PALÆO måltid. Alle vores restauranter er placeret i hyggelige områder, som f.eks. restauranten ved Waterfront, hvor juicen med fordel kan tages med på en tur langs vandet.

Vi har 6 forskellige juices, som alle bliver lavet på lækre ingredienser med perfektioneret proportioner. Da de er lavet af 100 % friske råvarer kan de bruges til alt lige fra juicekur til en dejlig forfriskning på farten. Vores juices er til alle og for alle.

JUICE AF DE BEDSTE RÅVARER

Når tørsten kalder, er en af PALÆO’s 8 butikker aldrig langt væk. Vores søde personale står altid klar til at servere dig en friskpresset juice eller smoothie, når solen skinner, eller når du bare trænger til lidt selvforkælelse på en hverdag. Hos PALÆO laves alt juice med hjertet. Det betyder, at vi fravælger sukker og unødigt forarbejdede produkter, mens at vi altid går efter at servere det, som vores krop har brug for.

ØKOLOGISK JUICE

Når du bestiller en juice fra PALÆO kan du gøre det med ro i sjælen og god samvittighed. Størstedelen af frugten, der bruges i vores juice er nemlig økologisk og helt fri for sprøjtemidler. Du er altid velkommen til at slå dig ned i vores butik, eller blot bestille din juice to-go. Sidder du derhjemme har du også mulighed for at bestille din juice som take away.

100 % NATURLIGT

Vores koldpressede juice laves helt uden unaturlige konserveringsmidler eller smagsforstærkere. Vi tror på, at naturligt er godt. Har du spørgsmål til, hvad netop din juice indeholder af ingredienser, så kan du spørge vores personale i butikken eller blot sende os en besked på Facebook.

JUICE UDEN LAKTOSE

Laktose, også kendt som mælkesukker er en helt naturlig bestanddel af mælk. Hos PALÆO er alle vores produkter mælkefri, medmindre du tilvælger det til din kaffe eller som tilbehør til din mad. Er du eksempelvis laktoseallergiker kan du helt roligt springe ud i vores menukort, der byder på et bredt udvalg til alle jer, som fravælger at spise forskellige typer af mad & drikke. Prøv også vores sukkerfri sodavand.

FIND DIN BALANCE

Hos PALÆO tror vi inderligt på stenalderkostens gavn og fravalget af forarbejdede produkter, men vi vil ikke være firkantede. Det hele handler om at finde sin egen balance ift., hvad man vil spise og drikke. Derfor kan du altid tilvælge de produkter og råvarer, som du kan lide, og der er gode for dig og din krop. Om du er til komælk i kaffen, gedeost i wrappen eller måske et økologisk glas vin, så finder du disse og en række andre produkter, du kan nyde med til din mad som tilvalg.


se vores menu her