Søg
Close this search box.

KAFFE

I PALÆO elsker vi god kaffe. Derfor er vores kaffebønner nøje udvalgt og altid 100% økologisk og fairtrade. Vi værner om, at vores bønner er af bedste kvalitet og produceret under gode arbejdsvilkår for bønder og arbejdere på kaffeplantagen.

I PALÆO er vores nøglefokus altid at udvælge de bedste og mest friske råvarer. Det er derfor vigtigt for os, at vores kaffe lever op til samme høje standard som resten af vores menukort. Kom forbi en af vores restauranter og smag vores skønne kaffe. Vores dygtige baristaer står klar til at lave den, som du kan lide den. Vi tør derfor godt love dig, at der er noget til enhver smag, hvad enten du er til en Americano, Cortado eller noget helt tredje.

Vores baristaer kan lave de fleste espressokaffer og med stor sikkerhed også din favorit. To gange årligt afholder vi interne kaffekurser for vores ansatte, så vi sikrer at kvaliteten altid er i top. Nyd kaffen i vores hyggelige omgivelser på en af vores restauranter, eller tag den med to-go, hvis du er på farten. Vores restauranter er placeret i hyggelige områder, der alle er perfekte at udforske med en kop velsmagende kaffe i hånden. Vi serverer vores kaffer med komælk, men er du mere til havredrik, kan dette også tilvælges.

VI ER IKKE HELLIGE

Vores koncept er opbygget omkring Paleo principperne. Vi har dog valgt at modernisere tankegangen, så vi kan tilbyde et sundt indspark i en moderne livsstil, uden at du skal gå på kompromis. Det betyder også, at vi hos PALÆO ikke er hellige. Vi tror på, at livet handler om at finde en balance, der giver mening for det enkelte individ. Er du eksempelvis vild med komælk i din kaffe, er dette derfor muligt at tilvælge, når du køber kaffe hos os. Hos PALÆO kan vælge mellem at få økologisk minimælk, sødmælk eller havredrik i din kaffe. Du kan selvfølgelig altid spise og drikke 100% palæo hos os, men vi mener også, at det skal være op til dig at vælge og bedømme, hvad der giver mening og skaber balance i dit liv. Det er netop dette, der er hele idéen bag PALÆO.

Har du specielle ønsker, står vores dygtige baristaer altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi glæder os til at se dig til en velbrygget kop kaffe hos PALÆO