Søg
Close this search box.

BURGER

BURGER AF RENE RÅVARER

Når du spiser en burger fra PALÆO vægter vi den samme høje kvalitet, præcis som vi gør det med vores andre fødevarer. Det betyder, at burgeren fremstilles af rene & naturlige fødevarer, der ikke unødigt forarbejdes. Eksempelvis består vores bolle kun af nødder, kerner og æg. Vi har altid et udvalg af forskelligt fyld, så der altid er minimum én burger, der med garanti vil falde i din smag.

BURGER MED ET TWIST

Når du hører ordet burger, tænker du måske helt automatisk på den melbaserede hvide & luftige bolle med en bøf i midten og de dertilhørende tynde skiveskårne pommes frites med salt til. Hos PALÆO gør vi dog op med den klassiske burger ved at tilføje vores eget unikke twist. Helt konkret betyder det, at alt burgerens indhold laves fra bunden baseret på madpyramidens primære byggeklodser; kød, æg, frugt, grøntsager & nødder. Uden at gå på kompromis med smagen!

KOMBINÉR DIN BURGER MED FRIES

Når du bestiller en burger fra PALÆO kan du med fordel kombinere din burger med fries – og bare rolig, det er ikke fries, som du kender dem i almen forstand. Vores fries laves på søde kartofler, der ikke er unødigt forarbejdede. Derfor kan du med god samvittighed nyde vores søde og mættende sweet potato fries i samspil med din burger.

OKSE ELLER AND?

Mød vores ’Original burger’, med hakkebøf, øko babyspinat, spidskål, tomat, chilimayo, stegte svampe, tomat-creme & hjemmelavet avocadocreme – en klassiker, der fuldender enhver træng til et mættende og ekstra velsmagende måltid. Er du ikke til hakkebøf på dagen? Vælg i stedet vores ande burger, baseret på confiteret and, øko babyspinat, syrlige chili-græskartern, spidskål, coleslaw, chilimayo & stegte svampe.

KØDFRIT HOS PALÆO

Ligesom du kender det fra en række andre retter på menukortet, så kan du ligeledes nyde din burger 100% kødfri. Vores Veggie Burger indeholder en veggiebøf, øko babyspinat, spidskål, tomat, chilimayo, stegte svampe, tomat- creme & hjemmelavet avocadocreme. Til at fuldende smagsoplevelsen anbefaler vi altid Veggie Burgeren med vores sweet potato fries. Du kan også frit vælge mellem vores 12 forskellige toppings, så du altid kan skræddersy din mad, som du ønsker det. Læs også om vores sukkerfri sodavand.

VÅDT & GODT TIL GANEN

Leder du efter noget at skylle din burger ned med, så har vi et stort udvalg af drikkevarer. Prøv en af vores juices, smoothies eller måske en proteinshake. Når solen skinner er vi vilde med vores jordbær juice af økologiske jordbær, økologisk ananas og æble – perfekt til at køle ned på. Hvis du trænger til noget til den søde tand kan vi stærkt anbefale vores chokolade shake lavet på havredrik, økologisk banan & chokoladeprotein – perfekt før, eller efter fitnessturen! Tilføj dobbelt protein for 15 kr.