Søg
Close this search box.

GLUTENFRI MAD

Hos PALÆO vil vi gerne servere god og smagfuld mad. En af vores største mærkesager i PALÆO er at tilberede og servere mad og drikkevarer, der altid er fri for gluten. På den måde sørger vi for, at både intolerante, allergiske eller blot dig, der vil undgå gluten i din kost og retter, kan få serveret et nærende og smagfuldt måltid mad – både til morgen, middag og aftensmad.

Altid 100% glutenfri

glutenfri mad
glutenfri mad

GLUTENFRI MAD BEHØVER IKKE AT VÆRE KEDELIG

Heldigvis behøver det ikke at være kedeligt – eller mindre smagfuldt, at overholde en glutenfri kost, hvis man eksempelvis lider af cøliaki. Hos PALÆO serverer vi et væld af forskellige, lækre og smagfulde retter, og vi vil gerne forsikre dig om, at du ikke vil savne gluten i vores glutenfri retter. Vi går aldrig på kompromis med vores glutenfri mad, og derfor er alle vores retter nøje sammensat af de bedste råvarer, så smag og konsistens altid er lige i øjet.

Et menukort spækket med glutenfri retter

Prøv eksempelvis vores skønne wraps, der fås i et væld af variationer og er lavet på økologiske, frisklagte æg og næringsfyldte grøntsager. De er både gode til din glutenfri aftensmad såvel som din glutenfri frokost. Er du mere til en af vores klassiske retter, kan du sætte tænderne i vores saftige burgere eller prøve vores skønne Hønesalat. Det er måske svært at tro, men vores burgere og wraps er altså 100% glutenfrie. Det gør dem dog hverken mindre smagfulde eller mættende, tværtimod.

Vores glutenfri retter og mad er ikke alene bedre for både dig og din sundhed, den smager også himmelsk. Du kan derfor med god samvittighed og største velbehag nyde et sundt og glutenfrit måltid hos PALÆO. Vi benytter os kun af glutenfri opskrifter med fokus på dit velvære.

Læs fx mere om glutenfri pizzadej og vores tips og tricks til en glutenfri aftensmad med pizza.

Alle drikkevarer på menukortet er naturligvis også fri for gluten, og vi bruger nogle af de bedste glutenfri opskrifter. Nyd en friskpresset juice eller smag en proteinshake på en af vores restauranter, du nemt kan tage med på farten, som take-away.

Dit næste glutenfri arrangement

Står du også og skal afholde den næste familiefest og allerede nu tænker over, hvordan du skal nå og lave alt den glutenfri mad til både frokost og aftensmad inden din store familie kommer forbi. 

PALÆO kommer dig til undsætning, da vi med vores catering kan hjælpe dig til dit næste selskab. Vi serverer alle vores glutenfri opskrifter og retter til dine gæster, og vi er ret sikre på, at de bliver et hit. Vores kunder fortæller os nemlig, at vores retter er mindst ligeså smagfulde, som havde der været gluten i dem. Du kan finde inspiration i menukortet, og bestille dine yndlingsretter til næste sammenkomst – og vi sørger for, at det er glutenfrit.

Ellers er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller sende en bestilling, og vi kigger nærmere på dine præcise behov.

Vi ved, hvor svært det kan være at stå for en glutenfri middag til alle sine gæster, og ofte tager det også længere tid at finde på og kokkerere et glutenfrit måltid. 

Men vi hjælper dig. Hvis du selv ønsker at stå for madlavningen, så tag et kig i vores online webshop, hvor du kan købe et hav af glutenfrie produkter til dine egne opskrifter og retter.

Vores produkter åbner op for, at du kan lave en masse forskellig glutenfri opskrifter til både morgenmad, frokost og aftensmad. Du finder i shoppen blandt andet glutenfri melgranola og pasta. Alt samlet et sted.

Du er ikke alene om glutenfri mad

De fleste med glutenallergi kender til det evige problem om at finde det helt rette sted, som serverer mad af kvalitet, og som samtidig også har glutenfri mad. Det kan være en svær kunst at håndtere glutenfrie produkter eller alternativer, da konsistensen ofte påvirkes.

Der er heldigvis kommet både mange gode produkter til glutenfri mad, såsom glutenfri- mel, øl, brød, men også en masse fokus på glutenfrie opskrifter, hvorfor der er rigt med inspirationskilder derude. Det er derfor blevet nemmere end nogensinde før at rette sin kost mod glutenfri mad.

Hvis ikke du selv har mod på at springe ud i bagningen og madlavningen med de glutenfrie produkter, så kig forbi PALÆO til en smagsoplevelse. 

Prøv vores retter af i PALÆO, og du vil forstå, hvad vi siger, når vi mener, at vi har knækket koden til intens, smagfyldt glutenfri mad. Du kan blandet andet her på siden læse mere om vores glutenfri brød eller glutenfri pasta. Vi deler gerne ud af vores gode tips og tricks, så du kan få det bedste ud af dine glutenfri retter.

Med PALÆOs 100% glutenfri mad behøver du ikke gå på kompromis med din kost. Vi serverer skønne glutenfrie retter, og vi lover dig både god smag og velbehag.

Vi kalder det et liv i balance.

De helt rette opskrifter – og du vil opnå et godt glutenfrit resultat

Hos PALÆO har vi efter mange års erfaring med glutenfri mad lært fordelene ved de glutenfrie retter og fremstillet de bedste opskrifter. Det handler om at sammensætte de helt rette ingredienser, konsistenser og produkter for at opnå det perfekte resultat.

Vi deler glædeligt vores viden, og derfor kan du også læse mere om glutenfri ølglutenfri granola og en masse anden god information om denne slags produkter, som også er at finde i vores webshop.

Når du står og skal lave den unikke og lækre glutenfri aftensmad, og du er løbet tør for inspirationen, så kan du enten kigge på vores menukort og udse dig retter, som du kan lave med dit eget personlige præg, eller du kan dykke ned i en masse nye glutenfri opskrifter.

Der ligger uanede mængder af gode glutenfri opskrifter online, og i takt med at flere og flere ønsker anden kost med fokus på mad uden gluten, finder du både blogs og opskrift universer, som tilbyder opskrifter til både aftensmad, frokost og den helt store middag.

I de gode opskrifter, hvor resultatet både skal være lækkert, sundt og smagfuldt, kan det være en god idé at tænke i alternative produkter og råvarer. Genfind kærligheden til bælgfrugter, grøntsager med umami såsom svampe og overvej at kombinere grøntsager og bær.

Udover at du kan finde mange glutenfri produkter på markedet i dag, kan du også prøve krafter med nye grøntsager, bær og frugter, i sammensætninger, du ikke har prøvet dem før. Du vil blive overrasket over, hvordan samspillet mellem forskellige simple ingredienser kan skabe nye og vanedannende retter.

Vi er blevet udvalgt og test i forskellige test ift. vores mad. Du kan blandt andet læse test af vores forskellige glutenfri produkter og produkter med protein i vores udvalg her.

Spis mere glutenfrit

Der har i flere kredse været diskussioner om, hvorvidt gluten er sundt eller ej. Det er dog vigtigt at fastslå, at gluten som udgangspunkt ikke er usundt for folk, der ikke lider af cøliaki. For folk – også uden cøliaki – kan gluten dog virke hårdt for tarmsystemet, hvorfor det kan være en fordel at skære ned på indtaget af gluten. 

Vi hjælper dig derfor med en række forskellige muligheder, så du kan spise mindre gluten – både gennem vores vidensdeling, men vi gør det også nemt og enkelt at bestille lækre glutenfri retter i vores restauranter. Sving forbi en af vores afdelinger og få fingrene i en masse sprøde, smagfulde retter. 

Elsker du et friskbagt, lunt franskbrød, men kan du ikke tåle gluten, kan et glutenfrit brød være en mulighed for dig. Glutenfri brød er ofte rig på sunde fibre og velsmag, da den mel der benyttes ofte indeholder stivelsesholdige frøhvide fra raffinerede melprodukter fra blandt andet ris, kartofler eller majs.

Det handler ikke om at fjerne alt gluten fra din kost, men en begrænsning af gluten i dine opskrifter og mad er ikke en dårlig idé. 

Vi glæder os til at invitere dig indenfor i vores glutenfri verden – der er rigt med muligheder.

➝ Læs om lækreste glutenfri boller HER