GLUTENFRI MAD

Hos PALÆO vil vi gerne servere god og smagfuld mad. En af vores største mærkesager i PALÆO er, at tilberede og servere mad og drikkevarer, der altid er fri for gluten. På den måde sørger vi for, at både intolerante, allergiske eller blot dig, der vil undgå gluten i din kost, kan få serveret et nærende og smagfuldt måltid mad.

Altid 100% glutenfri

Glutenfri mad

Glutenfri mad behøver ikke at være kedelig

Heldigvis behøver det ikke at være kedeligt – eller mindre smagfuldt, at overholde en glutenfri kost, hvis man eksempelvis lider af cøliaki. Hos PALÆO serverer vi et væld af forskellige, lækre og smagfulde retter, og vi vil gerne forsikre dig om, at du ikke vil savne gluten. Vi går aldrig på kompromis med vores glutenfrie mad, og derfor er alle vores retter nøje sammensat af de bedste råvarer, så smag og konsistens altid er lige i øjet.

Prøv eksempelvis vores skønne wraps, der fås i et væld af variationer og er lavet på økologiske, frisklagte æg og næringsfyldte grøntsager. Er du mere til en af vores klassiske retter, kan du sætte tænderne i vores saftige burgere eller prøve vores skønne Hønesalat. Det er måske svært at tro, men vores burgere og wraps er altså 100% glutenfrie. Det gør dem dog hverken mindre smagfulde eller mættende, tværtimod. Vores retter er ikke alene bedre for både dig og din sundhed, den smager også himmelsk. Du kan derfor med god samvittighed og største velbehag nyde et sundt og glutenfrit måltid hos PALÆO.

Alle drikkevarer på menukortet er naturligvis også fri for gluten. Nyd en friskpresset juice eller smag en proteinshake på en af vores restauranter, du nemt kan tage med på farten, som take-away.

Med PALÆOS 100% glutenfri mad behøver du ikke gå på kompromis med din kost. Vi serverer skønne glutenfrie retter, og vi lover dig både god smag og velbehag.

Vi kalder det et liv i balance.