Søg
Close this search box.

RESTAURANT FIELDS

Har du brug for en pause i rolige og hyggelige omgivelser efter flere timers shopping i Fields?

Så er PALÆO restauranten i Fields et oplagt sted at hvile benene med en kop god kaffe, en friskpresset juice eller et sundt måltid mad til at fylde depoterne.

INFORMATION

Åbningstider
Mandag-søndag: 10:00-20:00
Helligdage: lukket

Adresse
Field’s Copenhagen, 1-431,
Ørestadens Boulevard 102 C, 2300 København S

Telefon
+45 73 70 97 02

VELKOMMEN TIL PALÆO I FIELDS

Vores PALÆO restaurant i Fields er det perfekte stop til din shoppingtur, efter din træning eller som belønning efter en lang dag på universitet.

Vi står altid klar til at servere alt fra forfriskende juices og smoothies til en varm te eller cappuccino. Udover drikkevarer, har du også rig mulighed for at nyde en sund og nærende frokost eller aftensmad i vores hyggelige restaurant.

Skal du til koncert i Royal Arena, så er PALÆO Fields det oplagte valg af restaurant til at servere din aftensmad.

Prøv f.eks. en af vores PALÆO wraps, som ligesom alle vores andre retter, er lavet efter stenalderkostens grundsten.

Selve wrappen indeholder kun økologiske æg og grøntsager, mens indholdet varierer fra laks, kylling eller en vegetarudgave med sød kartoffel.

Har du bestemte spisevaner eller restriktioner, så gør os endelig opmærksomme ved din bestilling, så vi kan tilpasse retterne efter dine behov. Vores mad er altid glutenfri- og laktosefri, mens du både kan få veganske, vegetariske eller retter med kød.

Nyd maden i vores hyggelige og moderne omgivelser eller tag den med dig hjem. Alt vores mad kan bestilles som take-away, så du kan nyde din glutenfri mad præcis hvor du ønsker.

Har du aldrig smagt stenalderkost, har du virkelig noget at se frem til i PALÆO. Udover, at vi altid følger stenalderkostens principper, så arbejder vi altid ud fra en lang række økologiske produkter.

Andet: Få her et overblik over forskellige services’ og restauranter i forskellige byer.

SUNDHED I MERE END EN FORSTAND

Hos PALÆO har vi stort fokus på kvalitet. Vi værner om gode råvarer, der giver næring og energi til kroppen.

Vores koncept er baseret på stenalderkostens principper – Dvs ingen gluten, ingen laktose, ingen stivelse eller raffineret sukker. Ikke alene tager vores ideologi udgangspunkt i sunde og nærende måltider til vores gæster.

Vi værner også om den planet, vi befinder os på. Det betyder, at vi hele tiden arbejder med at formindske vores CO2-udslip og altid har vores miljøaftryk i baghovedet.

Derfor har vi tilføjet retter med bælgfrugter til vores menukort, da vi ser det som et naturligt alternativ til kød og ikke vil begrænse os.

Et valg vi har taget, fordi vi gerne vil sikre, at vores mad er så bæredygtig som muligt. Det skal dertil nævnes, at vi naturligvis både har vegetariske og veganske retter på menukortet.

Hos PALÆO vil vi gøre en forskel for dig og din sundhed, men også for planeten. Vi håber derfor, at du vil svinge forbi os i Fields til et sundt og nærende måltid med god samvittighed. Dyk ned i menuen nu eller find mere inspiration på Facebook.

Vi glæder os til at se dig til en masse gode madoplevelser i PALÆO Fields.