Søg
Close this search box.

Glutenfri granola

Hos Palæo er vi klar over, at der ikke altid er et rigt udvalg af muligheder, hvis man lever med gluten intolerance eller har en kost, som kræver at man spiser glutenfrit. Det vil vi lave om på, og derfor har vi et rigt udvalg af glutenfrie muligheder på vores menukort.

Det gælder især vores glutenfri granola, som vi vil fremhæve som en favorit, der med sin sprøde smag vil få dine smagsløg til at hige efter mere. Vores granola er lavet ud fra stenalderkost konceptet, og vi forsøger både vidt og bredt at nå ud til flere mennesker med vores naturlige måltider.

Nu tilbyder vi nemlig, at du selv kan få fingrene i Palæos glutenfri granola og sprede vores lækre produkt på lige netop din helt eget favorit morgenmad. Du kan søge efter flere af vores glutenfri produkter og bestille det hjem til din dør med det samme.

I vores nye webshop har du mulighed for at købe forskellige produkter i vores glutenfri univers. Så hvis du døjer med en trang til granola og dit lokale supermarked ikke tilbyder Palæos kvalitetssikrede sortiment, er du nu reddet af vores webshop.

glutenfri granola

VORES GLUTENFRI GRANOLA SKUFFER IKKE

Her på vores webshop sælger vi vores glutenfri granola lige til din dør. Så kan du heller ikke få nok af vores produkter? Bare rolig du kan få mange af vores andre glutenfri produkter lige her på vores hjemmeside.

Det gælder alt fra glutenfri mel, glutenfri øl og mange andre produkter vi bruger til at lave vores lækre og næringsrige måltider. Nu har du mulighed for at lege med vores produkter hjemme i eget køkken og skabe lige det måltid, du har lyst til.

SMUT FORBI PALÆO

Har du brug for inspiration? Vi serverer vores glutenfri granola på forskellige breakfast bowls, som kan vælges i fire forskellige varianter. Prøv vores lækre Acai med mange bær og en frisk smag. Det kan være, at du føler dig mere i det eksotiske hjørne, hvor vi til den lyst har vores Coconut med en fyldig smag af kokos og cashew – denne skuffer ikke.

Vi elsker nemlig granola, og vi synes, at det er en stor skam at spise ude og ikke kunne nyde denne dejlige topping, bare fordi man lever eller spiser en glutenfri kost. Dette er ikke et problem hos Palæo. Spiser du vegansk eller vegetarisk? Kan du også få glæde af vores Breakfast bowls toppet med vores glutenfri granola.

Er du blevet helt varm på at skulle smage vores granola? Eller nogle af de mange andre glutenfri muligheder? Så slå et smut forbi en af vores restauranter eller bestil det hjem til dig selv med det samme.