Søg
Close this search box.

Sukkerfri sodavand fra PALÆO

Hos PALÆO har vi længe gået og manglet en sukkerfri sodavand. Derfor er vi gået sammen med Stevii og udviklet fire forfriskende varianter – fri for alt det, du gerne vil undgå i dine drikkevarer. Sodavanden har hverken tilsat sukker, kunstige sødestoffer eller konserveringsmidler, men får i stedet sin naturlige sødme fra steviaplanten.

sukkerfri sodavand

Sukkerfri sodavand baseret på naturlige aromaer

Med vores fire smagsvarianter af den sukkerfri sodavand, har vi skruet helt op for smagsnuancerne, da sukkerfri ikke behøver at være kedeligt. Vi vil lave smagfulde alternativer til sodavand, der ikke går på kompromis med kvalitet og er baseret på naturlige aromaer. Derfor er vores sukkerfri sodavand nøje sammensat af de bedste naturlige aromaer, så smagen er i top.

Prøv den med…

Den sukkerfri sodavand kan nydes sammen med vores forskellige, lækre og smagfulde retter, hvor vi kan garantere dig om, at du ikke vil savne sukkerets sødme. Prøv eksempelvis vores sukkerfri sodavand med passionsfrugt, som passer perfekt til vores skønne glutenfrie wraps, der er lavet på økologiske, frisklagte æg og med næringsfyldte grøntsager. 

Hvis du til gengæld har en større lyst til at sætte tænderne i vores saftige burgere, så anbefaler vi at du prøver vores sodavand med colasmag. Burger og cola – den kan du vist ikke gå helt gal i byen med. Og så får du altså et helt måltid, der er 100% glutenfri.

Fire forfriskende sukkerfri varianter

Med PALÆOs fire sukkerfri sodavand kan du slukke tørsten i smagsvarianter som passionsfrugt, granatæble og hyldeblomst, men fortvivl ej, for vi har selvfølgelig også udviklet en med den klassiske cola-smag.

I lightsodavand anvendes der stadig i dag det kunstige sødemiddel aspartam, men i Palæos sukkerfri sodavand finder du kun naturlige sødemidler, naturlige smage og ingen konserveringsmidler.

Pas på med sukkeret

Der er mange, som tilvælger light-alternativerne, fordi de netop gerne vil undgå sukkeret, som kan være fedende og have andre indvirkninger på sundheden. Derfor har vi også haft et stort fokus på at kunne give danskerne en så naturlig oplevelse som mulig, med masser af smag, men uden at bruge hverken sukker, kunstige sødestoffer eller konserveringsmidler.

Danskere indtager i gennemsnit næsten ca. 50 gram sukker om dagen, viser den seneste nationale undersøgelse af danskernes kost lavet af DTU Fødevareinstituttet om danskernes kostvaner. Dét vil vi gøre noget ved, for den store mængde af flydende sukker kan give udsving i blodsukkeret, og  i sidste ende kan udvikle sig til livsstilssygdomme, såsom fedme, diabetes og hjerte-kar-sygdomme.

Smag vores sukkerfri sodavand

Om det er derhjemme eller på ét af vores spisesteder, du skal smage vores lækre, sukkerfri læskedrikke, så er der rig mulighed for det. Vi tilbyder nemlig vores sukkerfri sodavand til alle vores retter, når du kommer for at få en bid mad, men du kan også nemt bestille dem hjem gennem vores webshop.

På den måde kan du også bringe den gode smag fra Palæos menukort med hjem, når du bestiller sund og lækker take away, eller blot ønsker et alternativ til brusende og læskende drikke i hjemmet.