Søg
Close this search box.

GLUTENFRI Boller

Søger du efter en god opskrift på glutenfri boller? Hos Palæo går vi ind for konceptet om stenalderkost og er helt vilde med glutenfri alternativer. Det kan godt være lidt af en jungle med stenalderkost og det glutenfri univers, og derfor har vi gjort det enkelt og nemt for dig.

I vores nye webshop kan du få en masse produkter, som vi hos Palæo kan stå inde for, og som er produkter vi også selv bruger i egne retter. Du kan få massere af inspiration til både boller, brød eller andre måltider du kan lave, men du kan også gå på opdagelse i vores nye glutenfri univers.

Vi vil gerne fremme sundhed og gøre det nemt for dig at tage sunde valg, derfor kan du nemt og hurtigt bestille forskellige varer på vores hjemmeside. Du kan hurtigt tage et kig i vores udvalg af glutenfri produkter.

glutenfri boller

INSPIRATION TIL LÆKRE GLUTENFRI BOLLER

Der er mange måder at gøre dine glutenfri boller ekstra lækre. Det kan især være lækkert med forskellige grøntsager som gulerødder, eller du kan gøre dem ekstra velsmagende ved at tilsætte forskellige nødder.

Skal du til at kaste dig ud i at lave glutenfri boller, er det værd at bruge en opskrift, hvor der indgår loppefrøskaller. Loppefrøskaller er et mirakel af en ingrediens, når det gælder alt vedrørende glutenfri bagning. Bruger du glutenfri mel, kan udfordringen ligge i, at dejen ikke binder. Det er her loppefrøskaller er dit hemmelige våben, således at vandet binder sig.

Hovedreglen er som oftest, at hvis det har et højt fiberindhold, har det en formidabel evne til at binde vand i for eksempel boller. En anden ingredients der kan være essentiel i glutenfri bagværk, er quinoafrø. Med dets høje proteinindhold og det faktum, at man kan bruge det i adskillige glutenfri opskrifter, er den et godt bekendtskab.

PALÆO’S TAKE PÅ DE PERFEKTE BOLLER

Hos Palæo er vi store fortalere for stenalderkost og vores grundprincipper går på at undgå forarbejdede kulhydrater eller raffineret sukker. Yderligere er alt, vi serverer, laktose- og glutenfrit. Friske råvarer og grøntsager, frugt og nødder er vi kæmpe tilhængere af at bruge i vores mad og mere specifikt i vores boller.

Vi forsøger at gå efter samme kost som vores forfædre, og derfor er det også vigtigt for os, at vores tipoldebørn har en jordklode, som vi kender den. Klimaaftryk er derfor også en af vores mærkesager og indgår i mange af vores tiltag. Fokus på klimavenlig mad er derudover en af vores grundsten i koncept, så vi alle kan nyde godt af den dejlige planet mange år frem endnu.

Fik du nogle gode tips til, hvordan næste omgang boller skal laves? Mangler du mere inspiration til specifikke retter, kan du besøge os i vores forskellige restauranter i København. Vores menu er udelukkende med glutenfri muligheder, så der er frit valg. Palæo er blevet anbefalet i en af Produkt Eksperten test som en af de bedste til at lave glutenfrie produkter – heraf glutenfri boller.

Gør dit helbred en tjeneste, eller følg med i rejsen på de mange muligheder, der er i vores glutenfri univers.