Glutenfri mandelmel

Hvis du forsøger at undgå gluten eller præfererer mandelmel i dine opskrifter, har du nu mulighed for at købe en glutenfri mandelmel, som PALÆO kan stå inde for. Vores mandelmel er perfekt til alle slags opskrifter og går godt til både kage, brød og meget mere, det er kun dig selv, som sætter grænserne.

Mandelmel er et af de bedste glutenfrie valg, når det gælder meltyper, hvorfor vi hos PALÆO har valgt, at det skal være en del af vores webshop udvalg. Der er en hel del fordele ved at bruge denne mel i dine opskrifter, det er rigt på smagsindtryk og tager dine opskrifter til et nyt niveau.

Overrask dine venner og bekendte med vores helt nye mandelmel, som kun vil gøre underværker for din bagning. Lad vores glutenfri udvalg slå benene væk under dig, og lad det gøre din glutenfri livsstil lettere for dig. Der er rig mulighed for at udforske vores univers og vores mange alternativer.

glutenfri mad fra PALÆO

Hvad er mandelmel?

Mandelmel består af fintmalede mandler, som i mange tilfælde sagtens kan benyttes i stedet for hvedemel i kageopskrifter. Fordelen ved at bruge denne meltype er, at denne type mel er sød i smagen samtidig med, at den er lav på kulhydrater. Så hvis du har et mål om at skrue ned på kulhydrater i din kost, er mandelmel et perfekt produkt.

Dette glutenfri produkt fungerer også som et godt alternativ for hvedemel, og det er endda en proteinrig meltype, som er god til mange forskellige former for kost. Det gælder for eksempel en plantebaseret kost, eller hvis du har andre mål med din næring.

Da melen består af mandler er produktet sprængfyldt med både fedtsyrer og kostfibre, som din krop næringsmæssigt kan drage stor fordel af. Derudover er der næringstoffer som kalcium, jern og magnesium, hvilket indeholder både B-vitaminer og E-vitaminer.

glutenfri mandelmel hos Palæo

Mandelmel i glutenfri opskrifter

Et godt tip til din bagning er, at hvis du bruger produktet som erstatning for hvedemel, skal du som tommelfingerregel ofte tilføje dobbelt så meget væske som opskriften antyder. På den måde kan du nemt gøre alle dine opskrifter glutenfri. 

Mandelmel er især godt at bruge som base til brød, mørdej, kage eller andre typer af søde bagværk, da den har en sød nøddesmag. Hvad end om du spiser udelukkende glutenfri, eller du skal prøve noget nyt, så giver vores mandelmel din bagning et friskt pust.

Hos PALÆO ved vi, at det kan være en udfordring at finde glutenfri og laktosefri produkter. Det kan sommetider være en større søgen efter specifikke produkter, som har en overkommelig pris, samtidig med at du er sikret et produkt af kvalitet. 

På vores nye webshop har vi samlet det hele et sted for at gøre det nemt og sikre, at du får de bedste produkter til din krop. Hos PALÆO har vi også mange andre meltyper, hvis du mangler nogle glutenfri alternativer til din bagning. Du kan for eksempel tage et kig på vores tapiokamel  eller kokosmel

Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores restauranter eller bestille vores lækre og simple take away. Velbekomme.

glutenfri mel

Designet af PK Medier