Søg
Close this search box.

RESTAURANT FISKETORVET

Shopping kan være en hård omgang, så du får nok brug for lidt at sunde dig på. Når tid er, vil vi gerne byde dig velkommen i PALÆO restauranten på Fisketorvet. Vi har lidt af hvert – frisk juice, lækre burgere eller en god wrap. Arbejder du i nærheden, så kom forbi og spis din frokost. Vi glæder os til at se dig.

INFORMATION

Åbningstider
Mandag-søndag: 10:00-20:00
Helligdage: lukket

Adresse
Fisketorvet,
Kalvebod brygge 59, butik 02:02A,
1561 København V

Telefon
73709724

VELKOMMEN TIL PALÆO PÅ FISKETORVET

Vores PALÆO restaurant på Fisketorvet tilbyder alle de samme gode lækkerier, som du finder i vores andre PALÆO afdelinger. Sving forbi på din shoppetur, spis en frokost, drik en kop kaffe to stay eller to go. Vores placering på Fisketorvet er kun en spytklat fra hjertet af Vesterbro, så kom over og kast anker hos os, og nyd et nærende måltid.

I vores restaurant på Fisketorvet kan du få alt det gode. Start din morgen hos os med en sund breakfastbowl. Du kan vælge mellem Acai, Mango, Kokos eller Pink Dragon. Dertil kan du sippe en varm kop kaffe – en cappuccino, cortado, latte eller espresso? You name it, we got it.

Til frokost kan du bestille en af vores gode wraps, måske en lukket wrap med kylling eller sødkartoffel og grønkål? Du kan også nappe en åben clubwrap eller én med laks – de er alle super lækre! Af andre sunde alternativer har vi også vores salater med enten kylling, laks eller vegetarisk.

Til din frokost kan vi anbefale en frisk juice med masser af vitaminer. Til aften kan du mæske dig i en af vores saftige og sunde burgere med PALÆO fritter til. Nyd det hele i vores hyggelige PALÆO restaurant på Fisketorvet eller tag det med som take-away.

DE FEM DOGMER PÅ RESTAURANT PALÆO

Når du besøger en PALÆO restaurant får du altid glutenfri mad eller drikkevarer, fx en glutenfri øl, som følger vores fem dogmer; Fødevarer hos PALÆO er ikke unødigt forarbejdet, og er altid rene og naturlige. Vi fravælger altid sukker og tilsætter det ikke i nogle af vores produkter. I vores mad og drikkevarer bruger vi ingen konserveringsmidler, og alle vores gode retter og drikke er lavet uden nogle unaturlige tilsætningsstoffer. Alt er naturligt smag. Vi bruger heller ingen stivelse i vores mad, så du finder eksempelvis ikke korn eller majs i maden, når du besøger en PALÆO restaurant. Hvis du er Gluten – og/eller laktoseintolerant kan du også besøge en PALÆO restaurant. Alt vores mad og drikke er nemlig altid 100% fri fra både gluten og laktose.

Det eneste sted du kan finde laktose på menuen, er hvis du vælger et mælkeprodukt til din kaffe eller som lidt topping til din ret. Læs mere på vores blog, hvor du kan læse om glutenfri pizzadej,

Vi hos PALÆO ønsker et liv i balance og en grønnere verden. Hvis du er på bølgelængde med os, så kom og nyd et PALÆO måltid på vores restaurant på Fisketorvet.