PALÆO FOODS

Vores detail-brand PALÆO Foods laver nærende, forfriskende og sunde to-go måltider, juices/smoothies og energi-shots. Produkterne laves på forhånd og er altid lavet efter vores 5 dogmer og udvalgte råvarer.

Produkterne er udelukkende lavet af grøntsager, kød, frugt, bær, nødder, kerner og sunde vegetabilske olier, og de er lavet, så de giver dig et tilskud af vitaminer og proteiner uden samtidig at være fyldt med hurtige kulhydrater.

I et hurtigt og stressende samfund er PALÆO det sunde, nærende og energifyldte valg på farten. Du kan altid fange os på mail, hvor vi gerne tager imod både ris som ros. Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du at sælge vores produkter, så kontakt os i dag på info@palaeofoods.dk. Se et udvalg af vores produkter nedenfor.

SMOOTHIES

Palæos smoothies er koldpressede, hvilket sikrer et højt friskhedsniveau og bibeholder vigtige vitaminer og mineraler. Uden tilsætnings- eller farvestoffer får man med Palæos smoothies oplevelsen af en helt frisklavet smoothie, mens man er på farten.

SHOTS

Palæo-shots er fulde af friskhed og kommer i en række forskellige smagsvarianter. Med rene, aktive ingredienser og innovative smagssammensætninger giver Palæo-shots et naturligt boost af energi.

JUICE

Palæos juices er koldpressede, hvilket sikrer et højt friskhedsniveau og bibeholder vigtige vitaminer og mineraler. Uden tilsætnings- eller farvestoffer får man med Palæos smoothies oplevelsen af en helt friskpresset juice, mens man er på farten.

Glutenfri mad

KONTAKT OS I DAG

Vi arbejder altid på at forbedre os, for at give dig en bedre oplevelse. Skulle du have spørgsmål eller ris/ros, så kontakt os direkte på info@palaeo.dk og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Designet af PK Medier