Søg
Close this search box.

RESTAURANT HELLERUP

På vores restaurant i Hellerup kan du nyde vores smagfulde og sunde retter, imens du nyder udsigten over Tuborg Havn. Er du mere til morgenmad, frokost eller aftensmad i det fri, kan du altid tage vores mad med dig og nyde den på netop dit favoritspot.   

INFORMATION

Åbningstider
Mandag-fredag: 10:00-20:00
Lørdag-søndag: 10:00-19:00

Helligdage: Lukket

Adresse
Tuborg Havnevej 4-8
 2900 Hellerup

Telefon
+45 73 70 97 03

VELKOMMEN TIL I PALÆO I HELLERUP

Vores restaurant i Hellerup er det perfekte sted at nyde frokost samt aftensmad i de smukke omgivelser med en rolig atmosfære. Restauranten ligger placeret kun et kvarters gang fra Hellerup og Svanemøllen station samt tæt på flere buslinjer, kommer du derimod i bil er der også rig mulighed for at parkere i Waterfront-parkeringskælderen. Da vores restaurant ligger i Waterfront er du også i nærheden af en række gode muligheder for shopping, fitness og spa.

SUNDE ALTERNATIVER

PALÆO har siden 2011 leveret sunde alternativer af naturlige fødevarer til dig. Vi fokuserer på at lave mad, som er sundt for dig og godt for miljøet. Vi laver derfor vores mad uden tilsat sukker, uden konserveringsmidler, uden stivelse, uden gluten og uden laktose – det er vi meget stolte af. Vores succes har medført at vi nu er til at finde i hele Københavnsområdet, så du aldrig er langt fra vores lækre mad og juices.

Vi har allerede 8 restauranter med flere på vej! Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi en af vores restauranter, kan du også købe vores smoothies, shots og juices i butikker som 7-ELEVEN, Netto og Føtex.

GODT FOR BÅDE DIG OG PLANETEN

Ligesom udsigten på restauranten er exceptionel, er det stadig den samme mad af høj kvalitet, der bliver serveret. Vi går aldrig på kompromis med vores ideologi, PALÆO 3.0, hvilket betyder, at vi hele tiden arbejder med at formindske vores CO2-udslip. I denne forbindelse, er vi blandt andet begyndt at tilbyde retter med bælgfrugter i stedet for kød, for at sikre os at vores mad er så bæredygtig som muligt.  Vi tilbyder også gluten- og laktosefrie retter samt veganske og vegetariske retter. Vi tror på at ved at spise det mad, der er produceret, som man gjorde i rigtig gamle dage, at vi kan gøre en forskel. Dette gælder alle vores retter, morgenmad som aftensmad, ikke kun fordi det er godt for vores planet, men fordi det er godt for dig.

Få her et godt overblik over alle take away steder i København.

DEN GODE OPLEVELSE

På vores restaurant i Hellerup er dette ikke mindre sandt. Her gør vi alt, hvad vi kan for at give dig den bedste oplevelse overhovedet. Dette gør vi ved at have styr på kvaliteten af vores mad, hvor den kommer fra og hvordan den er produceret – vi stopper dog ikke her. Vi er også stolte over vores medarbejdere, som hver dag står klar til at svare på dine spørgsmål og sikre, du får det du gerne vil have, på din måde. Hvis du har specifikke madvaner som veganske eller vegetariske, så gør os endelig opmærksom så kan vi hjælpe dig til de retter som passer til dig – dette gælder selvfølgelig også hvis du foretrække gluten- eller laktosefri mad. Prøv vores glutenfri bollerglutenfri pasta eller glutenfri mandelmel blandt mange varer i vores sortiment. Vores medarbejdere deler samme vision om at behandle sin krop og miljøet godt. Denne helhed er, hvad der gør os til, hvad vi er. Dyk ned i menuen nu eller find mere inspiration på vores Facebook.

Vi glæder os til at se dig på Tuborg Havnevej 4-8, 2900 Hellerup til god service og lækker mad!