Søg
Close this search box.

TAKEAWAY HELLERUP

Bestil Palæo som takeaway i Hellerup, når du har lyst til en madoplevelse fuld af smag, farver og sundhed. Kom forbi vores restaurant og tag enten din takeaway med dig hjem eller nyd den i området omkring vores restaurant i Waterfront i Hellerup.

INFORMATION

Åbningstider
Mandag-fredag: 08:00-20:00
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 09:00-17:00
Helligdage: 9:00-17:00

Adresse
Tuborg Havnevej 4-8
2900 Hellerup

Telefon
+45 73 70 97 03

BESTIL TAKEAWAY I HELLERUP

Alt vores mad er tilberedt på de bedste råvarer, og er altid uden sukker og hurtigt, forarbejdede kulhydrater, såsom korn og mælkeprodukter.  Vi stræber efter at skabe en sund fastfoodkæde, som på en hurtig og nem måde giver vores kunder et sundt og nærende måltid.

Det betyder, at du med god samvittighed kan bestille din takeaway i PALÆO i Hellerup. Vores takeaway leveres i hele Hellerup, klar til at nydes på terrassen i sommersolen eller i sofaen med en god film. Bestil din yndlingsret fra PALÆO i Hellerup som takeaway allerede i dag.

HENT DIN TAKEAWAY HOS PALÆO I HELLERUP

Vores takeaway kan leveres i hele Hellerup eller afhentes i vores hyggelige restaurant, der er placeret i Waterfront. Det store og flotte shoppingcenter ligger i første række til vandet, hvorfor en oplagt mulighed er at tage din takeaway med dig og nyde den i vandkanten eller langs den store havnefront ved Waterfront. Waterfront har en stor parkeringskælder tilknyttet, og der er derfor rig mulighed for at parkering, når du skal hente din takeaway hos os i Hellerup.

NEMT AT HAVE MED PÅ FARTEN

Alt vores takeaway pakkes i emballage, der er nemt at have med på farten. Det er derfor oplagt at tage dine favoritter fra PALÆO med, hvis du skal stille sulten på farten. Vi serverer et bredt udvalg af morgenmads-, frokost- og aftensmadsretter, der kan nydes i vores restaurant eller tages med. Tag eksempelvis vores sunde og farverigt glutenfri mad som fx breakfast bowls med dig, og nyd en rolig morgen med direkte udsigt til Øresund. Du kan også altid supplere din takeaway med en af vores lækre drikkevarer. Om du er til juice, smoothies, shakes, økologisk vin, kaffe eller glutenfri øl, så har vi også noget til dig. Alle juice er lavet på frugt og grønt, og varianterne kombineret, så smagene komplementerer hinanden til fulde. Er du sulten efter et lille mellemmåltid kan du også prøve vores shakes, der er lavet på frugt og grønt samt havredrik og proteinpulver. Vi har nøje udvalgt vores proteinpulver, så kvaliteten er helt i top. Det samme er vores kaffe, der er lavet på bønner af Copenhagen Coffee Lab. Vores dygtige baristaer står klar til at servere kaffen, som du kan lide den, hvad enten du er til latte, cappuccino eller americano. Du kan læse mere om vores glutenfri granolaglutenfri pizzadejglutenfri boller eller glutenfri brød her.

Vi glæder os til at servere dit næste takeaway måltid i Hellerup.